1. Asigurarea condițiilor de securitate în muncă |
2. Aplicarea prevederilor legale referitoare la protecția mediului/animalelor |
3. Alegerea și analiza zonei de amplasare a culturii |
4. Aplicarea îngrășămintelor chimice și organice |
5. Pregătirea terenului/solului/substratului de cultură |
6. Însămânțarea și plantarea/transplantarea culturilor |
7. Realizarea lucrărilor de îngrijire a culturilor |
8. Recoltarea culturilor |
9. Depozitarea produselor |
10. Pregătirea spațiilor de cazare pentru animale |
11. Asigurarea materiilor prime furajere |
12. Hrănirea animalelor |
13. Îngrijirea animalelor |
14. Gestionarea procesului de reproducere a animalelor |
15. Îngrijirea tineretului |
16. Identificarea și marcarea animalelor |
17. Identificarea pentru valorificarea prin vânzare a unor categorii de animale și a producțiilor animaliere |
18. Promovarea produselor |
19. Comercializarea produselor |
20. Stabilirea relației cu clienții |
21. Instruirea lucrătorilor la locul de muncă |