Competente – bucatar

Bucatar

1. Comunicarea la locul de muncă
2. Desfăşurarea muncii în echipă
3. Aprovizionarea cu materii prime şi auxiliare a locului de muncă
4. Asigurarea condiţiilor igienico-sanitare
5. Organizarea cadrului general de deschidere şi închidere a activităţii secţiei
6. Prevenirea poluării mediului
7. Întocmirea documentelor specifice
8. Pregătirea antreurilor calde şi reci
9. Pregătirea fripturilor
10. Pregătirea gustărilor calde şi reci
11. Pregătirea mâncărurilor din carne
12. Pregătirea mâncărurilor din legume,orez,ouă, paste făinoase
13. Pregătirea preparatelor lichide
14. Prepararea dulciurilor (deserturilor)
15. Prepararea fondurilor glace
16. Prepararea mâncărurilor din peşte şi fructe de mare
17. Realizarea acţiunilor de supervizare şi control
18. Realizarea aluaturilor de bază
19. Realizarea salatelor
20. Realizarea sosurilor